top of page

Biografie

In 2018 ben ik begonnen  aan de Utrechtse Dansacademie als dansdocent & uitvoerend danser. Gedurende mijn studie ben ik getraind in diverse hoofd dansstijlen zoals; Urban, Modern, Jazz, Klassiek Ballet, Fusion, Improvisatie & Commercial. In al deze dansstijlen leerden we dan ook weer zo genoemde ‘sub’ dansstijlen. Ik heb veel tijdens deze periode enorm genoten van de omgeving die de dansacademie met zich mee bracht. In juli 2021 ben ik afgestudeerd.

Naast mijn werk als dansdocent ben ik ook nog werkzaam als professioneel uitvoerend danser. Als uitvoerend danser heb ik in diverse theaters mogen staan met een landelijke theatertournee en verschillende theatershows. Ik geniet ervan om naast mijn eigen dansschool ook op deze grote podia te staan en op te treden in uitverkochte theaterzalen, zoals het AFAS Circustheater, het Beatrixtheater en het Martiniplaza theater. Al deze ervaringen neem ik weer mee in de voorstellingen en videoclips van J'Dance. 

Ik was 8 jaar oud toen ik mijn allereerste proefles ging doen bij een lokale dansschool. Ik vond het zo enorm spannend. Al vrij snel wist ik dat ik voor altijd wilde blijven dansen. Niet alleen had ik plezier in het dansen, maar ik bouwde ook hele sterke en hechte vriendschappen op met wie ik nog steeds samen werk in het J'Dance Productieteam.

In september 2021 werd één van mijn grootste dromen werkelijkheid; ik opende de deuren van mijn eigen dansschool! Een plek waar ik mijn passie en liefde voor dans kan delen en overbrengen op anderen. 

Naast de reguliere danslessen geef ik het hele jaar door veel diverse workshops op onder andere basisscholen, middelbare scholen en BSO's. Deze workshops zijn steeds op maat gemaakt, passend bij de aanvraag. 

Jesper Schampaert
Eindvoorstelling J'Dance - Dance & Entertainment
Eindvoorstelling J'Dance - Dance & Entertainment
Optreden J'Dance - Dance & Entertainment
Jesper Schampaert
Afstuderen Dansacademie
Hoe het begon...
De dansacademie
J'Dance - Dance & Entertainment
Naast de dansschool
Professioneel danser Jesper Schampaert
Professioneel danser Jesper Schampaert
J'Dance - Dance & Entertainment
bottom of page